Home | | ENGLISH   
 
 >  >   > 
   
 
 
  , 
: 
 
 
 
������������
������������ ������������
����� ������� ���������
����� �������
54124, �����������
���.:2310 997776
gblekas@chem.auth.gr
 
 
 click
 
  • Αξιολγηση της διατροφικς αξας της επιτραπζιας ελις.
  • Αξιολγηση της οξειδωτικς σταθερτητας του παρθνου ελαιολδου.
  • Εκτμηση της συνεισφορς συστατικν φυσικν προντων και υποπροντων της βιομηχανας τροφμων στην οξειδωτικ και θερμικ σταθερτητα φυτικν ελαων.
  • Αξιοποηση υποπροντων της βιομηχανας τροφμων με χρση βιοτεχνολογικν μεθδων.
 
 
 
1. ,
"" o 1334/2002. :
8 (1.3.2004 - 31.10.2004)
 
 
 
1. Phytosterols and frying oils. In: Frying of food: Oxidation, nutrient and non-nutrient antioxidants, biologically active compounds and high temperatures, Second edition
Blekas, G., & Boskou, D. , ���. 225-249 (2016)
 
   
  School of Chemistry
Aristotle University of Thessaloniki