Home | | ENGLISH   
 
 >  >   > 
   
 
 
  , 
: 
 
 
 
������������
������������ ������������
����� ������� ���������
����� �������
54124, �����������
���.:2310997772
karapant@chem.auth.gr
 
 
 click
 

 

Προσωπικ Ιστοσελδα

 

Ερευνητικ πεδα:

Δυναμικ πολυφασικν συστημτων:

Υδροδυναμικ και μεταφορ θερμτητας και μζας σε πολυφασικς ρος.

Διεπιφανειακ φαινμενα σε αφρος, γαλακτματα και γφυρες υγρν.

Ηλεκτρικς, οπτικς και ακουστικς τεχνικς μετρσεων.

Υπολογιστικ ρευστομηχανικ.  

Μηχανικ διεργασιν τροφμων.  

Ηλιακς συσκευς διεργασιν.

 
 
1. Margaritis Kostoglou, Thodoris D. Karapantsios 
"Analysis of bubble-in-liquid bridge configuration as prototype for studying foam dynamics. Zero bond number case", Colloids Surfaces A: Physicochem. Eng. Aspects, 460, 386-390, (2014)
2. John S. Lioumbas, Ariadni Chatzidafni, Thodoris D. Karapantsios 
"Spatial Considerations on Electrical Resistance Tomography Measurements", Measurement Science and Technology, 25(5), 55303, (2014)
3. Virginie Papadopoulou, Meng-Xing Tang, Costantino Balestra Robert J. Eckersley, Thodoris D. Karapantsios 
"Circulatory Bubble Dynamics: From Physical to Biological Aspects", Adv. Col. Int. Sci., 206, 239-249, (2014)
4. Ampatzidis C. D., Varka E-M., Karapantsios T. D. 
"Interfacial activity of Amino Acid-based Glycerol Ether Surfactants and their Performance in Stabilizing O/W Cosmetic Emulsions", Colloids Surfaces A: Physicochem. Eng. Aspects, 460, 176-183, (2014)
5. John S. Lioumbas, Jutta Krause & Thodoris D. Karapantsios 
"Hypergravity to explore the role of buoyancy in boiling in porous media", Microgravity Science & Technology, 25(1), 17-26, (2013)
6. John S. Lioumbas, Thodoris D. Karapantsios 
"Evaporation Front compared with Crust Thickness in Potato Deep-fat Frying", J. Food Sci., 71(1), E17-E25, (2012)
 
 
 
 
   
  School of Chemistry
Aristotle University of Thessaloniki