ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ:

Σχετικά με την πρόσβαση των πρωτοετών φοιτητών στα μαθήματα που διαθέτετε στο elearning.auth.gr, σας ενημερώνουμε ότι:

  • Μέχρι να εκδοθούν οι ιδρυματικοί λογαριασμοί των πρωτοετών φοιτητών, η πρόσβασή τους στο elearning θα γίνεται μέσω της νέας λειτουργίας «Σύνδεση ως επισκέπτης» που θα εμφανιστεί ως επιλογή στη σελίδα σύνδεσης στο elearning ΚΑΙ ΔΕΝ θα απαιτείται η χρήση ιδρυματικού λογαριασμού.
  • Ο χρήστης που θα χρησιμοποιεί αυτού του είδους τη σύνδεση θα έχει πρόσβαση μόνο στα μαθήματα που έχουν ενεργοποιημένη την “Πρόσβαση επισκέπτη” και θα μπορεί να δει μόνο τα αναρτημένα αρχεία στο μάθημα. Δεν θα έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε δραστηριότητες τύπου κατάθεσης εργασίας, κουίζ, forums και δεν θα λαμβάνει email. Ο δε διδάσκοντας/διδάσκουσα δεν θα μπορεί να γνωρίζει ποιοι έχουν κάνει είσοδο στο μάθημά του/της.

Αν διαθέτετε μάθημα που απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές και θέλετε να τους επιτρέψετε την πρόσβαση στο μάθημά σας με τη νέα λειτουργία «Σύνδεση ως επισκέπτης», ακολουθήστε τον οδηγό.

Έχει ήδη αναρτηθεί και αντίστοιχος οδηγός για τους φοιτητές.

Η επιλογή “Σύνδεση ως επισκέπτης” στη σελίδα του login θα είναι διαθέσιμη από αύριο 6/10/2020.Pr;osbash

 

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ:

Συστήνουμε ισχυρά να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση επισκέπτη, ώστε να προστατευτεί η πρόσβαση στο υλικό τους από άτομα που δεν ανήκουν στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΑΠΘ, ακολουθώντας τον οδηγό.

Εναλλακτικά μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτοεγγραφή με ή χωρίς κωδικό (οδηγίες εδώ).

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκτησης Ιδρυματικών λογαριασμών, η νέα λειτουργία «Σύνδεση ως επισκέπτης» θα απενεργοποιηθεί.