Η επιτροπή Υγείας του Α.Π.Θ. διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται και ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας,  η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, που συμβάλλει  στην καλλιέργεια ενός πολιτισμού κοινωνικής αλληλεγγύης στον ευρύτερο χώρο στον οποίο κινούμεθα και δρούμε καθημερινά.

Παράλληλα με την αιμοδοσία, στο χώρο διεξαγωγής της θα υπάρξει ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες σχετικά με την αιμοδοσία, την δωρεά σώματος και οργάνων και γενικότερα για τις μεταμοσχεύσεις, με δυνατότητα δειγματοληψίας σιέλου για δωρεά μυελού των οστών. 

 Όσοι/όσες επιθυμούν να αιμοδοτήσουν παρακαλούνται να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ καθώς και να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα. Δεν απαιτείται να είναι νηστικοί!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισυνάπτονται η αφίσα και η πρόσκληση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΦΙΣΑ