Την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, ώρα 12:00-13.30 μμ 

οι παρακάτω φοιτητές/τριες θα παρουσιάσουν τις πτυχιακές εργασίες τους 

που εκπονήθηκαν στο Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων

και ολοκληρώθηκαν κατά το χειμερινό εξάμηνο του 2020-21

 

 

  1. Στυλιανή-Ειρήνη Σαρηβασιλείου

“Χαρακτηρισμός της χημικής σύστασης αλεύρων από προνύμφες και νύμφες Hermetia illucens (L.) (Diptera: Stratiomyidae) (black soldier fly) διαφορετικής φυλής”

 

  1. Πηνελόπη Π. Σαμψωνίδου – Μιχαηλίδου

“Συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση δεδομένων οργανοληπτικών δοκιμών προϊόντων επιτραπέζιας ελιάς μειωμένης περιεκτικότητας σε αλάτι”

 

  1. Ζωή Σιδηροπούλου

“Παραλαβή, λειτουργικές ιδιότητες και εφαρμογές της βλέννας σαλιγκαριών”

 

  1. Δημήτριος Ζιώγας 

“Θεωρητική μελέτη στην αέρια φάση της αντιοξειδωτικής δράσης φαινολών του παρθένου ελαιολάδου που σχετίζονται με τον ισχυρισμό υγείας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 432/2012”

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και είναι ανοικτή για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν μέσω του συνδέσμου:

 

 

https://authgr.zoom.us/j/99778243003?pwd=QWZ5bDhlOU5YT1BCazVNOTZ2eVlQUT09

 

Meeting ID: 997 7824 3003

Passcode: 588159

 

 

Από το Εργαστήριο

 

https://www.blogger.com/u/2/blog/post/edit/preview/8351129183278330771/8477050077987786686