Την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, ώρα 12:00-13.30 μμ
οι παρακάτω φοιτητές/τριες θα παρουσιάσουν τις πτυχιακές εργασίες τους
που εκπονήθηκαν στο Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
και ολοκληρώθηκαν κατά το χειμερινό εξάμηνο του 2020-21
- Στυλιανή-Ειρήνη Σαρηβασιλείου
“Χαρακτηρισμός της χημικής σύστασης αλεύρων από προνύμφες και νύμφες Hermetia illucens (L.) (Diptera: Stratiomyidae) (black soldier fly) διαφορετικής φυλής”
- Πηνελόπη Π. Σαμψωνίδου – Μιχαηλίδου
“Συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση δεδομένων οργανοληπτικών δοκιμών προϊόντων επιτραπέζιας ελιάς μειωμένης περιεκτικότητας σε αλάτι”
- Ζωή Σιδηροπούλου
“Παραλαβή, λειτουργικές ιδιότητες και εφαρμογές της βλέννας σαλιγκαριών”
- Δημήτριος Ζιώγας
“Θεωρητική μελέτη στην αέρια φάση της αντιοξειδωτικής δράσης φαινολών του παρθένου ελαιολάδου που σχετίζονται με τον ισχυρισμό υγείας σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 432/2012”
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και είναι ανοικτή για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν μέσω του συνδέσμου:
https://authgr.zoom.us/j/99778243003?pwd=QWZ5bDhlOU5YT1BCazVNOTZ2eVlQUT09
Meeting ID: 997 7824 3003
Passcode: 588159
Από το Εργαστήριο
https://www.blogger.com/u/2/blog/post/edit/preview/8351129183278330771/8477050077987786686