ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

 

Γνώρισε κι εσύ τα εθελοντικά προγράμματα του Global Volunteer της AIESEC. Ζήσε μια διαπολιτισμική εμπειρία, ανάπτυξε τα ηγετικά χαρακτηριστικά και τις ικανότητές σου.

 

Ταξίδεψε σε μία χώρα του εξωτερικού για 6 εβδομάδες και πρόσφερε τη βοήθεια σου, συμβάλλοντας σε έναν από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Επίλεξε να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σου ενώ παράλληλα θα αναπτύσσεις τον εαυτό σου!

 

Είσαι 18 έως 25 ετών και θέλεις να ζήσεις αυτήν την μοναδική εμπειρία;
Με το πρόγραμμα Cure Egypt ταξίδεψε στη Αίγυπτο και πρόσφερε στην υγεία.  Συνέβαλε στην υλοποίηση του Στόχου #3 μέσω της συμμετοχής σου σε ερευνητικές δραστηριότητες και μέσω εθελοντικής εργασίας που στοχεύει σε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ενώ παράλληλα ανάπτυξε τις δυνατότητές σου και ανακάλυψε τον εαυτό σου!
Μάθε περισσότερα!

 

Η ασφάλεια έρχεται πάντα πρώτη. Υπό το πρίσμα της επιδημίας του νέου κορονοϊού (COVID-19), σας συμβουλεύουμε να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλες τις τελευταίες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας πριν σχεδιάσετε να συμμετάσχετε σε ανταλλαγή με την AIESEC

 

Stavroula Stavropoulou
Vice President in Marketing & Outgoing Global Volunteer 
AIESEC in AUTH 21.22

Mobile: +306980303641
Address: Egnatia 135 54636 Thessaloniki Greece

Website | Facebook | Instagram | LinkedIn