Ενημερώνονται οι επί πτυχίω φοιτητές/τριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις του μαθήματος Οργανική Χημεία ΙΙ (ΥΝ09) ότι οι εξετάσεις θα είναι γραπτές και εξ αποστάσεως και θα γίνουν στις 1/6/2020 κατά ομάδες, ως εξής:

  • Στις 9οο – 12οο θα εξετασθούν οι:

Αγγέλου-Κουτσουμπέλη Λήδα, Βαλαβάνη Ευφημία,  Βασιλοπούλου Μαργαρίτα, Γαλογαύρος Αλέξανδρος , Γκαντανίδου Μαργαρίτα, Γκαντίρη Άννα-Μαρία, Γκαρνέτας Αναστάσιος, Γκουλίτου Ευαγγελία, Ζιώμα Γεωργία, Ζώτου Αναστασία, Ιακωβίδου Παναγιώτα, Ιορδανοπούλου Αναστασία, Κάλτσα Αγγελική-Ιάσμη, Κάνουρας Γεώργιος, Καραπασιά Ιλιάνα, Κεραμίδας Δημήτριος και Κοσμάτος Κύρο-Οδυσσεύς   

  • Στις 12οο – 15οο θα εξετασθούν οι:

Κουτσούρη Μαρία-Μελίνα, Κώτσια Ζωή, Λιούρη Κωνσταντίνα, Λυκοστρατη Ευαγελία, Μακρίδου Μαρία, Μαρούλας Κωνσταντίνος, Μαυρομάττης-Παρασίδης Παναγιώτης, Μπακάλη Μαρία, Μπαλμπούζη Ελευθερία, Μπόλος Θεοδόσιος-Παναγιώτης, Μυλωνά Ειρήνη, Νάτσιου Ιωάννα, Ντόνα Μαρία-Αικατερίνη, Παπαδημητρίου Απόστολος, Παπαδημητρίου Ιωάννης, Ρούμπου Μελίνα και Σακελλαρίου Φωτεινή  

  • Στις 15οο – 18οο θα εξετασθούν οι:

Τάνη Μαριάνθη, Φακούδη Θεοδώρα, Φραντζανά Ειρήνη, Φυτσιλής Βάιος, Χατζής Αλέξανδρος, Χατζοπούλου Ευδοκία, Χύτα Άννα, Ψαλλίδα Γεωργία και Πετρίδη Νεφέλη

Οι εξετάσεις θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης μαθημάτων elearning.auth.gr. Τα θέματα στις συγκεκριμένες ομάδες θα ανακοινωθούν μέσω της δραστηριότητας «Κατάθεση Εργασίας» στο elearning. Η εξέταση θα διαρκεί 1,5 ώρα. Τα χειρόγραφα θα φωτογραφηθούν ή θα σκαναρισθούν και τα ψηφιακά αρχεία (word, PDF, jpeg κλ.π.) θα υποβάλλονται στο elearning.auth.gr εντός 30 min μετά τη λήξη της γραπτής εξέτασης.

Για την επιτήρηση της εξέτασης θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Ζoom. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης θα παραμένουν ανοιχτά το μικρόφωνο και η κάμερα του υπολογιστή. Η κάμερα θα πρέπει να αναμεταδίδει ευκρινή εικόνα, να βρίσκεται σε απόσταση και να εστιάζει στον φοιτητή/τρια και στο γραπτό τους.

Οι φοιτητές/τριες πρέπει να ενημερωθούν για την απόφαση της Συγκλήτου του ΑΠΘ (Συνεδρίαση 3024/26-6-2020) σχετικά με τις εξετάσεις και την υποχρέωσή τους να υποβάλουν ηλεκτρονική δήλωση αποδοχής των όρων συμμετοχής τους καθώς και ότι έλαβαν γνώση για τις τεχνικές και για τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την εξ αποστάσεως αξιολόγηση. Πρέπει επίσης να είναι εξοικειωμένοι σχετικά με τη χρήση των σχετικών πλατφορμών (οδηγίες itc.auth.gr και elearning.auth.gr).

Οι φοιτητές/τριες πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους φοιτητική ή αστυνομική ταυτότητα καθώς και αρκετές κόλλες Α4 και στυλό. Η είσοδος στις πλατφόρμες θα γίνεται μόνο μέσω ιδρυματικού λογαριασμού. Κανένας φοιτητής δεν γίνεται δεκτός μετά την επίσημη έναρξη της εξέτασης και την πρόσβαση στα θέματα.

Θα ακολουθήσει έγκαιρη αποστολή του link για τη σύνδεση στοZoom.

Καθ. Κ. Λίτινας,  Καθ. Ε. Μαλαμίδου-Ξενικάκη