Τσιμίδου Μαρία

Τσιμίδου Μαρία

Καθηγήτρια

Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
Aριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Σχολή Θετικών Επιστημών
Τμημα Χημείας
54124, Θεσσαλονίκη

Διδασκαλία

  • Χημεία τροφίμων
  • Ανάλυση τροφίμων
  • Διαχείριση ποιότητας τροφίμων

Έρευνα

Προϊόντα της Eλιάς

  • Χημεία
  • Τεχνολογία
  • Έλεγχος Ποιότητας
  • Ανάπτυξη νέων προϊόντων

Αρτύματα και άλλα φυσικά προϊόντα (σαφρόν, ρίγανη, δάφνη κλπ)

  • Χημεία
  • Τεχνολογία
  • Έλεγχος Ποιότητας
  • Ανάπτυξη νέων προϊόντων
  • Φυσικά αντιοξειδωτικά και συντηρητικά τροφίμων

Προπτυχιακά μαθήματα