Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019, τις ώρες 09:00-15:00,  θα πραγματοποιηθεί έκθεση με τίτλο «Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης» για να παρουσιαστούν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρονται από το Α.Π.Θ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων Α.Π.Θ., επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου (κόκκινο κτίριο).

Στον εκθεσιακό χώρο θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων με σκοπό να ενημερώσουν αναλυτικά τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης συμβουλευτικές εισηγήσεις για τη διαδικασία επιλογής μεταπτυχιακού προγράμματος, τη συμπλήρωση της αίτησης και τη σύνταξη της αυτοπεριγραφικής έκθεσης καθώς και τις δυνατότητες εύρεσης υποτροφιών για την οικονομική υποστήριξη των μεταπτυχιακών σπουδών.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Διασύνδεσης Αριστοτελείου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κ. Μαλβίνα Ροκάκη τηλ. 2310 997350 και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης του Α.Π.Θ.  https://dasta.auth.gr/cmsitem.aspx?sid=2&id=865

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης, απαιτείται ηλεκτρονική δήλωση στην ιστοσελίδα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfptzGCBAqc_jXx7cZGlvE1Yj1vxwDyj70QERbD1XsCU_2-Yg/