Για τους φοιτητές της Β, Γ και Δ κατεύθυνσης, οι οποίοι επιθυμούν να δηλώσουν προαιρετικά μαθήματα που αφορούν στο Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας, η προθεσμία δήλωσης αυτών και μόνο των προαιρετικών μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου που αναφέρονται στις παρακάτω ανακοινώσεις παρατείνεται έως και την Παρασκευή 4/10/2019.  Σας υπενθυμίζουμε ότι για να δηλωθούν τα μαθήματα αυτά ως προαιρετικά ο φοιτητής/ η φοιτήτρια πρέπει να έχει γίνει δεκτός/ή σε κατεύθυνση σπουδών, και ότι μπορούν να δηλωθούν έως και δύο (2) προαιρετικά μαθήματα ανά εξάμηνο.

Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τις παρακάτω ανακοινώσεις πριν δηλώσετε τα μαθήματα. Για όλες τις άλλες δηλώσεις μαθημάτων (εκτός των οφειλομένων) δε θα δοθεί παράταση και θα λήξουν στις 25/9/2019. Υπενθυμίζεται ότι ως οφειλόμενα νοούνται τα μαθήματα τα οποία έχουν ήδη δηλωθεί σε προηγούμενα εξάμηνα.

https://www.chem.auth.gr/epipleon-diefkrin%e1%bd%b5sis-gia-tis-dilosis-chimerinou-examinou-ke-to-pistopiitiko-pedagogikis-ke-didaktikis-eparkias/

http://www.chem.auth.gr/wp-content/uploads/2018/11/PPDE.pdf

Από τη Γραμματεία του Τμήματος