Οι φοιτητές και οι ερευνητές που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα μπορούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό Ennovation 2019, μέχρι στις 30 Ιουνίου.

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 6 Ιουνίου (13:00-15:00) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), Αίθουσα Συνεδρίων, στο πλαίσιο του 12ου Δια-Πανεπιστημιακού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας ennovation 2019.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να εμπνεύσει και να προσκαλέσει τους φοιτητές και ερευνητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να υποβάλουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες στο ennovation 2019. Επιπλέον, να γνωρίσουν το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας καθώς και τις ευκαιρίες που τους δίνονται για χρηματοδότηση και για συστηματική υποστήριξη για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους ιδέας συμμετέχοντας σε προγράμματα επιτάχυνσης (open innovation/ acceleration).

Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση: https://www.eventora.com/el/Events/ennovation_2019__uom

Δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό: http://bit.ly/2W2ncCL

Πληροφορίες για τους περσινούς νικητές, τα βραβεία και τη διαδικασία του διαγωνισμού: https://ennovation.gr/