Home | | ENGLISH   
 
 >  >   > 
   
 
 
  , 
: 
 
 
 
������������
������������ ������������
����� ������� ���������
����� �������
54124, �����������
���.:2310997796
tsimidou@chem.auth.gr
 
 
 click
 
  • Μελτη χημικς σστασης φυσικν προντων και λεγχος ποιτητας των λιπαρν υλν.
  • Συμβολ των μη γλυκεριδικν συστατικν του παρθνου ελαιολδου (τοκοφερλες, πολυφαινλες, υδρογοννθρακες και χρωστικς) στην οξειδωτικ σταθερτητα του προντος
  • λεγχος ποιτητας του αρτματος σαφρνι (Crocus Sativus L.)
  • Aναζτηση και μελτη σχσεων δομς-δραστικτητας φυσικν αντιοξειδωτικν.
 
 
 
1. .
+ -
2000-2002
2. 2000:
- ..
2001-2003
3. Saffron Adulteration by Colour Additives
EC Growth Programme CRAFT
2002-2004
4. .

2003
5. "" : / .
o 1334/2002 -
1.3.2004 - 31.10.2004
 
 
1. . ,
2. . , .
3. ,
4. ,
5. . , / Zibo, Shandong
6. / Wageningen
7. . ., / Castilla La Mancha
8. A
E
 
 
1. Chapter 9: Olive Oil Analysis , In Olive Oil, Chemistry and Technology, D. Boskou (Ed.)
M. Tsimidou and D. Boskou, ���. 20 (1998)
2. The role of volatile compounds & polyphenols in olive oil sensory quality (Chap 12) In Handbook
M T. Morales and M.Tsimidou, ���. 60 (1998)
3. Saffron Quality: Effect of Agricultural Practices, Processing & Storage Production Practices
S.A.Ordoudi and M. Z.Tsimidou, ���. 51 (2004)
 
   
  School of Chemistry
Aristotle University of Thessaloniki